Ajankohtaista

Kotitalousvähennyksen määrä v.2017

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2017 vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 20 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut (vuonna 2016 45 prosenttia työkorvauksesta ja 15 prosenttia palkoista sekä sivukulut). Katso lisää >>

 


Uusin Hanakat kuvasto

Hanakat lehtiUusi tarjouskuvasto ilmestynyt. Hyödynnä tarjoukset ja vinkit. Klikkaa Hanakat-lehti auki tästä!

 


Laskutusosoitteemme muuttuu 22.3.2016

Hyvä yhteistyökumppanimme,
Yrityksemme uudeksi verkkolaskuoperaattoriksi sekä tulostus- ja skannauspalveluiden tuottajaksi vaihtuu Pagero Oy. Tämän vuoksi laskut lähetetään 22.03.2016 alkaen Pagerolle. Pyydämme teitä lähettämään jatkossakin laskunne ensisijaisesti verkkolaskuna.

Verkkolaskut
Yrityksemme verkkolaskuosoite säilyy ennallaan. Ainoastaan operaattori sekä välittäjätunnus muuttuvat.
(OVT-kanavaan toimitettavien laskujen suhteen muutoksia ei tarvita.)

Savon LVI-Talo Oy
OVT 003714550230

Verkkolaskuoperaattori Pagero Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003723609900
 
Skannattavat paperilaskut ja sähköpostilaskut
Paperilaskut lähetetään seuraavaan osoitteeseen:
(Vastaanottaja merkitään sähköpostilaskulle samaan tapaan kuin paperilaskuille.)

Savon LVI-Talo Oy
OVT 003714550230
PL 908
02066 DOCUSCAN
  
Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen
admicom@xbs-salo.com.
Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:
 

§  Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia.
§  Laskun tulee olla PDF-formaatissa.
§  Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.
§  PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.


Hanakat on sinun puolellasi

Kuulumme Hanakoihin, valtakunnan laajimpaan LVI-myymäläketjuun, jonka muodostavat noin 80 itsenäistä yrittäjää ympäri Suomen. Hanakoiden ideana on, ettemme tarjoa sinulle vain tavaroita hyllystä vaan selvitämme mitä oikeasti tarvitset. Etsimme yhdessä parhaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja suunnittelemme aikataulun, joka huomioi urakkasi erikoispiirteet. Asennamme myös uudet laitteet suoraan paikoilleen ja kierrätämme vanhat tuotteet.

Paitsi laajan valikoiman laadukkaita tuotteita tarjoamme käyttöösi monipuoliset palvelumme ja asiantuntemuksemme. Autamme myös rahoituksessa: Hanakat-laskulla voit maksaa ostoksesi useammassa erässä ja Hanakat Rahoituksella voit toteuttaa suuretkin urakat ja hankinnat – jopa 25 000 euroon saakka. Kun uudet laitteesi tarvitsevat huoltoa, tiedät jo kokemuksesta, kenen puoleen kääntyä.

Tervetuloa! Lue lisää www.hanakat.fi


Muista hyödyntää kotitalousvähennys 2016

Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa ja sen voi tehdä ainoastaan työkustannuksista. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Omavastuun osuus kustannuksista on 100 euroa henkilöä kohden.

Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää (2 400 euroa), sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan. Jos haet vähennystä itse palkkaamastasi työntekijästä, on 15 % palkasta sekä palkan sivukulut kokonaisuudessaan vähennyskelpoista.

Työn teettämisessä ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 45 % laskutetusta työstä. Voit vaatia kotitalousvähennystä veroilmoituksellasi. Säilytä kuitit ja tositteet itselläsi. Veroilmoitus verkossa -palvelu: www.vero.fi/veroilmoitus