Savon LVI -talo Oy - KUOPIO & LAPINLAHTI

Hanakat-asiantuntija palvelee ja tarjoaa kokonaisratkaisuja

Ota yhteyttä ja tule kertomaan meille rakentamisen toiveesi. Meillä näet laitteet paikan päällä ja saat kumppaniksi asiantuntijan, joka ymmärtää tarpeesi ja jonka kanssa voit yhdessä suunnitella ratkaisun, josta nautit pitkään. Kodin rakentaminen muodostuu ammattitaitoisesta suunnittelusta, laadukkaista tuotteista ja huolellisesta työstä.

Meiltä saat luotettavan kokonaisratkaisun kaikkiin kodin tiloihin:
1. LVI-suunnittelu, ideoita ja neuvoja
2. Asennus, käyttöönotto-opastus ja huolto
3. Tarvikkeet, suodattimet ja varaosat

Tarkemmat yhteystietomme:
Kuopio & Lapinlahti

 

Hanakat - jotta koti toimii

Hanakat verkkokauppaAmmattilaisina tiedämme, että meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että koti toimii. Arvostat kotisi lämpöä (L), puhdasta vettä (V) ja raikasta ilmaa (I). Nautit kylpyhuoneesta, jossa on kauniit kalusteet ja ehkäpä poreamme piristämässä arkeasi. Haluat, että etenkin makuuhuoneessasi on riittävästi raikasta ilmaa, jotta heräät virkeänä uuteen päivään.

 

Arvostat lämmitysjärjestelmää, joka on luotettava, energiataloudellinen ja räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Kun yhtä ainoaa oikeaa lämmitystapaa ei ole, kannattaa taloudellisessa pientalossa järjestelmä suunnitella useammasta eri lämmönlähteestä.


Nämä kaikki ja paljon muuta onnistuvat meillä monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Hanakat-ketju on LVI-alan suunnannäyttäjä, jolla on toimivat laaturatkaisut niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiin.Varaa Hanakat-asiantuntijalta aika kun suunnittelet kodin tai vapaa-ajan asunnon rakentamista, korjausrakentamista tai piharakentamista.

 

LASKUTUS

Savon LVI-Talo Oy - Hanakat
Tehdaskatu 24
70620 Kuopio
Fax 017-279 8890
Y-tunnus 1455023-0

Paperilaskut osoitteeseen:
Savon LVI-Talo Oy
OVT 003714550230
PL 908
02066 DOCUSCAN

(Vastaanottaja merkitään sähköpostilaskulle samaan tapaan kuin paperilaskuille.)

 

Savon LVI-Talo Oy
OVT 003714550230
Verkkolaskuoperaattori Pagero Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003723609900


Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.
Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava: Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia. Laskun tulee olla PDF-formaatissa.   Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.   PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.

Lisätietoja tarvittaessa ohjelmatoimittajaltamme: Akseli Liljander, akseli.liljander@admicom.fi, 044 796 1187