Vuosihuoltosopimukset

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

LVI-tekniikka tarvitsee säännöllistä huoltoa, jotta se toimisi tarkoituksensa mukaisesti koko käyttöikänsä ajan. Vuosihuoltopalvelussa ammattilaisemme tarkastavat puolestasi rakennuksen LVI-tekniikan sekä tekevät niille tarvittavat huoltotoimenpiteet. Tarjoamme vuosihuoltopalvelua sekä yksityisille että yrityksille.

Miksi vuosihuoltosopimuksen tekeminen kannattaa?

Samalla tavalla kuin auto, myös LVI-tekniikka kuluu ja kerää likaa käytön myötä. Jotta ongelmat eivät kasvaisi isoiksi ja jotta vältyttäisiin isoilta ja kalliilta korjauksilta, tulee huoltotoimenpiteet kuten putsaus ja osien vaihdot tehdä ajallaan. Puuttuva huolto voi aiheuttaa vaaraa jopa terveydelle. Samat periaatteet pätevät niin LVI-tekniikan kuin auton huollon kohdalla. Tosin, rakennuksessa vietetään enemmän aikaa kuin autossa, joten siksi kaikki huoltotoimenpiteet on järkevä tehdä ajallaan. Huoltosopimuksen avulla varmistat parhaiten, että LVI-tekniikka toimii, siten miten sen kuuluukin toimia – rakennuksen ja asukkaiden kannalta turvallisesti, energiatehokkaasti sekä mahdollisimman huomaamattomasti.

Mitä vuosihuoltosopimus pitää sisällään?

Alkukartoitus

Ennen vuosihuoltosopimuksen tekemistä teemme aloituskartoituksen, jossa tutustumme kiinteistösi LVI-tekniikkaan. Saat tietää, mitä huoltotoimenpiteitä pitäisi tehdä välittömästi. Keskustelemme kanssasi myös siitä, minkälaisiin huoltotoimenpiteisiin toivotte LVI-huoltoammattilaisen apua. Halutessasi otamme täyden vastuun kaiken LVI-tekniikan huoltamisesta tai voimme jakaa LVI-tekniikan huoltovastuuta. Alkukartoituksen tekeminen on ei maksa sinulle mitään eikä sido huoltosopimuksen tekemiseen.

Huoltosuunnitelma

Kun sopimus huoltopalvelusta on tehty, teemme kartoituksen ja keskustelujen pohjalta LVI-tekniikan huoltosuunnitelman kiinteistöllesi. Tallennamme järjestelmiimme kiinteistösi talotekniset kuvat sekä tiedot, milloin ja millaista huoltoa mikäkin LVI-laite tarvitsee.

Säännölliset huoltokäynnit

Teemme LVI-tekniikkaan tarvittavat huoltotoimenpiteet suunnitelman mukaisesti. Tavallisesti teemme asiakkaidemme kiinteistöissä laajemman tarkastelun kerran vuodessa, mutta tarvittaessa huoltokertoja voidaan tehdä myös useammin. Emme ilmaannu yllättäen paikalle, vaan sovimme kanssasi aina sopivan ajan huoltokäynnille.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Pyydä tarjous vuosihuollosta

Pyydä tarjous

Vuosihuoltolomake

  • Max. file size: 98 MB.
    esim. aiheeseen liittyvä kuva