Jäähallin LVI-järjestelmän pitää kestää kovaa kulutusta

Toimitusjohtaja Markku Keinänen, Tuplajäät Oy 

Rakensimme vuosina 2018-19 kaksirataisen jäähallin Kuopion kaupungin urheilupuiston alueelle Lippumäkeen. Savon LVI-Talon vastuulla oli rakennuksen vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmien rakentaminen. Rakennuksen ala on reilut 6 000 neliötä ja tilavuus noin 30 000 kuutiota.

Tuplajäät Oy on tehnyt yhteistyötä Savon LVI-Talon kanssa aiemminkin, sillä he ovat hoitaneet Toivalan jäähallissa korjaus- ja huoltotöitä tarpeen mukaan. Heiltä olemme saaneet myös varaosapalvelua.

Urakkakilpailussa Savon LVI-Talon edullinen hinta ei ollut ainoa myönteinen asia. Meillä oli jo aiemmin hyvä kokemus Toivalan jäähallin huollosta, ja tiesimme Savon LVI-Talon luotettavaksi kumppaniksi. Lisäksi yritys on paikallinen ja sillä on hyvä tunnettuus, joten valinta oli helppo.

Jäähallin rakentamisessa on huomioitava tiettyjä asioita: Välillä rakennuksessa on kylmää ja kosteata, mikä on huomioitava esimerkiksi materiaalivalinnoissa. Meillä on paljon käyttäjiä, sekä lapsia että aikuisia, ja rakenteiden ja laitteiden on kestettävä kovaa kulutusta. Veden pitää tulla ja mennä, ja lämmintä täytyy olla.

Yhteistyö Savon LVI-Talon kanssa sujui hyvin myös rakennustöissä. Työt etenivät aikataulussa ja jotkin ylimääräiset asiat, joita tuli eteen, saatiin selvitettyä nopeasti. Minulla on vain hyvää sanottavaa tästä yhteistyöstä.

Tiesimme Savon LVI-Talon luotettavaksi kumppaniksi.

 

ASIAKAS

Tuplajäät Lippumäki

TOTEUTETTU PALVELU

Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmien rakentaminen kaksirataiseen jäähalliin Kuopion kaupungin urheilupuiston alueella Lippumäessä.

AJANKOHTA

2018-2019

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva