Laadukasta työtä yksityiskohtia myöten

Hankintainsinööri Markus Alaraatikka, NCC Suomi Oy 

Olen itse tehnyt Savon LVI-talon kanssa yhteistyötä neljän vuoden ajan, NCC Suomi Oy huomattavasti kauemmin. Meillä on ollut monenlaisia yhteisiä hankkeita: useita asuinrakennuksia, Sakkyn Toivalan toimipiste ja yksi viimeisimmistä on ollut Kuopion Museon saneeraus. Yhteisten projektien aikana meille on kasvanut vahva luottamus Savon LVI-talon toimintaan ja työn laatuun yksityiskohtia myöten.

Yksi suurimmista hankkeista on ollut Sakkyn Toivalan toimipiste, joka valmistui vuonna 2017. Se on perinteinen koulurakennus, jonka pinta-ala on noin 3 500 neliötä. Vaatii ammattitaitoa, että pystyy toteuttamaan niin suuren hankkeen lämmitys- ja viemärijärjestelmän.

Kuopion Museo on valmistunut vuonna 1907, ja peruskorjaus tuli sille ajankohtaiseksi vuonna 2019. Savon LVI-talo on peruskorjauksen putkiurakoitsija. Siellä asennustyössä tarvitaan erityistä tarkkuutta ja laatua, sillä museossa on paljon suojeltuja tiloja.

Savon LVI-Talo on yksi LVI-alan yhteistyökumppaneistamme. Rakennusprojekteissa Savon LVI-talo on vastannut kaikenlaisista LVI-puolen töistä, he ovat asentaneet esimerkiksi lämmönjakohuoneita, lämmitysverkostoja, vesijohtoverkostoja ja jäähdytysverkostoja.

Meille on kasvanut vahva luottamus Savon LVI-talon toimintaan ja työn laatuun yksityiskohtia myöten.

ASIAKAS

NCC Suomi Oy

TOTEUTETTU PALVELU

Savon koulutuskuntayhtymän Toivalan toimipiste, jossa Savon LVI-Talo vastasi LVI-töistä. Lisäksi mm. Kuopion Museon peruskorjauksen putkiurakointi ja monet muut rakennushankkeet.

AJANKOHTA

Sakkyn Toivalan toimipiste 2016-2017, Kuopion Museo 2019-2020

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva