Ilmanvaihtolaitteiden huolto

Ilmanvaihtolaitteiden huolto auttaa pitämään sisäilman raikkaana

Puhtaalla sisäilmalla on iso merkitys niin asuinmukavuuden kuin ihmisen ja rakennuksen terveyden näkökulmasta. Avullamme varmistat, että kodeissa ja työpaikoilla riittää puhdasta ja raikasta sisäilmaa. Tarjoamme kattavasti ilmanvaihtolaitteiden huolto- ja putsauspalveluita aina perushuoltotoimenpiteistä ilmanvaihtoverkoston tasapainomittauksiin, kuvauksiin ja puhdistuksiin.

Ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtolaitteet ovat energiatehokkaita, sillä ne lämmittävät sisään tulevaa ilmaa poistoilman lämmöllä. Jotta ilmanvaihtolaitteet pitävät sisäilman raikkaana, tulee niitä huoltaa säännöllisesti. Aika ajoin myös ilmanvaihtokanavien kuvaaminen ja putsaaminen ovat tarpeen. Ilmanvaihtolaitteiden huoltoon erikoistuneesen ammattilaiseen kannattaa olla yhteydessä viimeistään, kun ilma on tunkkaista, tiloihin kulkeutuu hajuja ulkopuolelta tai ilmanvaihtokanavista kuuluu erikoisia ääniä tai se on täysin äänetön.

Keskuspölynimurit

Keskuspölynimurin tehtävä on pitää koti puhtaana ja pölyttömänä sekä kodin sisäilma raikkaana. Keskuspölynimurin tehokkuuden takaamiseksi on tärkeää tarkistaa keskupölynimuri säännöllisesti sekä tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva