LVI-alan palvelut isännöitsijöille ja taloyhtiöille

Osaava LVI-alan ammattilainen palveluksessasi

Autamme pitämään taloyhtiön LVI-tekniikan kunnossa. Olemme luotettava LVI-alan ammattilainen, jolta saa tilattua yksittäiset huoltotyöt, säännölliset LVI-huoltopalvelut sekä LVI-remontit.

LVI-huollot ripeästi ja laadukkaasti

Isännöitsijä, ilmenikö asiakkaallasi tarve pienelle tai suuremmalle LVI-huoltotoimenpiteelle? Teemme LVI-huoltotyöt luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Tilauksen tekeminen käy kätevästi esimerkiksi puhelimen tai nettisivujemme huoltotilauslomakkeen kautta. Kun olemme vastaanottaneet huoltotilauksen, olemme yhteydessä sinuun ja sovimme huoltotyön ajankohdasta. Ilmoitamme sinulle, kun huoltotyö on saatu päätökseen.

Taloyhtiöiden putkiremontit laadukkaasti ja asukasystävällisesti

Putkiremonttia suunnitellessa kannattaa miettiä kokonaiskustannuksia pitkällä tähtäimellä ja huomioida, että hyvin hoidetussa taloyhtiöissä asunnot säilyttävät arvonsa. Meiltä saa taloyhtiön tarpeisiin sopivan, edullisen kokonaistarjouksen, joka pitää. Putkiremonttien yhteydessä on kätevää ja edullista toteuttaa myös muita muutostöitä kuten keittiö- tai kylpyhuoneremontteja. Myös nämä saat tilattua kauttamme.

Meille on tärkeää pitää taloyhtiö ja asukkaat tietoisina remontin etenemisestä koko projektin ajan. Tämän teemme esimerkiksi jakamalla tiedotteita asuntoihin ja taloyhtiön ilmoitustaululle. Lisäksi tulemme mielellämme kertomaan putkiremontista asukasiltoihin ja tiedotustilaisuuksiin.  Myös sijoitusasuntojen omistajien ja tilapäisissä asunnoissa asuvien osakkaiden on helppo tavoittaa meidät verkon ja yleisten yhteystietojen kautta. Aktiivisella tiedottamisella varmistamme, että yksilölliset remonttitoiveet voidaan huomioida ajoissa ja remontin ajan kotona asuvat tietävät kaikista erikoisjärjestelyistä. Näin asukkaat tietävät, miten remontti etenee ja kuinka heidän kannattaa toimia remontin aikana. Tavoitteemme on toteuttaa remontti asukasystävällisesti erilaiset elämäntilanteet ja toiveet huomioiden.

Vuosihuoltosopimus huolehtii koko taloyhtiön LVI-tekniikan kunnosta

LVI-tekniikan olemassa olon huomaa usein vasta, kun se ei toimi oikein. Kun rakennuksen LVI-tekniikka oireilee, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut jo vahingoittua. Samalla tavalla kuin auto, myös LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla ja, jotta vältyttäisiin yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta. Vuosihuoltopalvelussa ammattilaisemme huoltavat ja tarkastavat säännöllisesti taloyhtiön LVI-laitteet.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva