Kylmälaitteiden huolto

Pidämme huolta kylmälaitteiden toimivuudesta

Kuten muitakin monia laitteita, myös kylmälaitteita tulisi huoltaa säännöllisesti, jotta ne toimisivat moitteettomasti koko käyttöikänsä ajan. Huollamme niin lmälämpöpumput, kylmiöt kuin yli 3kg:a kylmäainetta sisältävät kylmälaitteet vankalla ammattitaidolla.

Ilmalämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden huolto

Ilmalämpöpumpusta on moneksi! Kelien viiletessä se lämmittää taloudellisesti ja kesäaikaan se auttaa viilentämään sisäilmaa. Jotta ilmalämpöpumppu toimisi kuten pitää, tulisi se huoltaa vuosittain. Viimeistään ilmalämpöpumpulle kannattaa tilata huolto, kun lämpötiloissa on huojuntaa tai ilmassa ilmenee ylimääräisiä hajuja. Ilmalämpöpumpun huollossa tarkistamme, että ilmalämpöpumppu toimii kokonaisuudessaan siten, miten pitääkin. Lisäksi puhdistamme, desinfioimme ja tarkastamme ilmalämpöpumpun osia. Tarvittaessa lisäämme ilmalämpöpumppuun kylmäaineitta.

Kylmäaineet

Jääkaapit, kylmähuoneet ja ilmastointilaitteet ovat esimerkkejä laitteista, jotka käyttävät kylmäaineita. Olemme Tukesin hyväksymä ammattilainen, joka huoltaa niin teollisuuden kuin kotitalouksien jäähdytyslaitteet.  Käytämme huolloissamme esimerkiksi R134A, R410A, R404A, R407C sekä R32 kylmäaineita, yli 3kg luvilla. Tiesitkö, että TUKESin säädösten mukaan, yli 3kg kylmäainetta sisältävät kylmälaitteisiin tulee tehdä huolto vuoden välein?

Kylmiöt

Huollamme elintarvikealan ja kotitalouksien kylmiöitä. Valikoimistamme löytyvät myös tarvittavat varaosat, kuten kylmiöiden termostaatit ja kylmäaineiden kuivaimet.

Huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva