Lämmityksen suunnittelu

Sopivin lämmitys jokaiseen rakennukseen

Käyttöönottokustannukset, käyttökustannukset, helppous ja ympäristöystävällisyys? Mikä on sinun arvojärjestyksesi? LVI-suunnittelijamme suunnittelevat tarpeisiisi ja toivomuksiisi sopivimman lämmityskokonaisuuden. Suunnittelussa otetaan aina huomioon myös rakennuspaikan, kiinteistön ja viranomaisten asettamat rajoitteet ja mahdollisuudet. Suunnittelemme ja asennamme kaikenlaiset lämmitystavat. Lämmityslaitteistamme löytyy esimerkiksi niin maalämpöpumput, lämpökattilat, lämminvesivaraajat, lämmön talteenottolaiteet kuin aurinkolämmitys. Ammattilaisemme tuntevat kaikkien lämmitystapojen heikkoudet ja vahvuudet, joten ota yhteyttä, kun mietit tilanteeseesi parasta lämmitysratkaisua.

Säästöjä ammattimaisella lämmityksen suunnittelulla

Uudisrakennuksen kohdalla kannattaa lämmitystapojen valintaan kiinnittää tarkoin huomiota, sillä valmiin rakennuksen lämmitystapaa saattaa olla hintavaa ja hankalaa muuttaa myöhemmin. Tosin, lämmitystavat ovat kehittyneet huimaa vauhtia, ja myös vanhemman rakennuksen lämmitystapoja on mahdollista muuttaa energiatehokkaammaksi esimerkiksi yhdistelemällä eri lämmitysratkaisuja. Usein juuri yhdistelemällä voidaan saavuttaa energiatehokkaimmat ja samalla käyttökustannuksiltaan edullisin lämmitys niin uudisrakennukseen kuin jo olemassa olevaan rakennukseen.

Esimerkkejä lämmityssuunnitelmista

  • lämpöjohto- ja lämpökeskussuunnitelmat – eri lämmitysmuodoille vaihtoehtoratkaisut asiakkaan tarpeen ja käytön mukaan
  • kaluste-, laite- ja kaivopiirrokset
  • kytkentäkaaviot
  • soveltuvien laitteiden valinta (teho, kapasiteetti)
  • jäähdytysjärjestelmät
  • lämmön talteenottojärjestelmät

Suunnittelu ja urakointi samasta paikasta

Teemme lämmityksen suunnittelun lisäksi myös ammattitaitoista lämmitysjärjestelmien asennusta. Näin saat kätevästi koko lämmitysurakan yhdeltä luotettavalta toimijalta. Tapanamme on toteuttaa urakat suunnitelmien mukaisesti ja sovitussa aikataulussa – unohtamatta kuitenkaan viimeisteltyä ja siistin näköistä lopputulosta.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva