Lämmityslaitteiden huolto

Varmista lämmityslaitteiden toimivuus huolloilla

Sopiva lämpötila rakennuksessa on merkittävä asuinmukavuuden lisääjä. Jotta lämpötila pysyisi tasaisena ja miellyttävänä, tulisi lämmityslaitteita huoltaa säännöllisesti. Näin varmistetaan, että laitteet toimivat oikein ja mahdollisimman energiatehokkaasti. Usein myös takuuaikakin saattaa olla normaalia pidempi säännöllisten huoltojen ansiosta. Tarvitsit sitten maalämpöpumpun, lämmityskattilan, varaajan, lämmöntalteenottojärjestelmän, polttimen tai aurinkolämpöjärjestelmän huoltoa, ota yhteyttä!

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppujen huoltoväliksi suositellaan yhtä vuotta. Käyttöveden tai huoneen lämpötilan muutos liian lämpimäksi tai kylmäksi on jo selvä merkki maalämpöpumpun huoltotarpeesta. Huollossa kannattaa luottaa aina ammattilaiseen, joka tarkastaa kerralla koko laitteiston aina keruunesteiden määrästä säätöihin ja varolaitteisiin asti.

Lämmityskattilat

Lämmityskattila on ympäristöystävällinen sekä edullinen tapa lämmittää kotia. Ammattilaisemme huoltavat kaiken merkkiset öljy-, pelletti-, puu-, hake-, sähkö- ja yhdistelmäkattilat.

Varaajat

Käyttövedenlämmittimet lämmittävät käyttövettä. Huollamme niin perinteiset lämminvesivaraajat kuin energiavaraajat.

Lämmöntalteenottojärjestelmät

Lämmöntalteenottolaitteen avulla voit pienentää kodin ilmavaihdosta syntyvää lämpöhäviötä sekä säästää rakennuksen lämmityskuluissa. On suositeltavaa huoltaa LTO-laite vuosittain sen toimivuuden takaamiseksi. Huollossa tarkastamme laitteen eri osien toimivuuden ja kunnon, puhdistamme laitteen sekä testaamme lämmöntalteenoton ohituksen.

Aurinkolämmitys

Ekologisella aurinkolämmityksellä voidaan lämmittää edullisesti käyttövettä. Aurinkolämpöjärjestelmä kokonaisuudessaan koostuu aurinkokeräimistä, varaajasta, pumppu- ja ohjausyksiköstä sekä putkistosta. Vuosittain tulisi esimerkiksi tarkistaa järjestelmän siirtonesteen pakkasenkestävyys, keräinpiirin paine, pumpun nopeusasetus, varoventtiilin toiminta sekä liitäntöjen ja kaapelien kunto. Huoltotoimenpiteet kirjataan huoltokirjaan, jotta järjestelmän takuu pysyy voimassa.

Polttimet

Öljypoltin on polttoöljyllä toimiva vedenlämmitin, joka kuuluu osaksi lämpökattilaa. Polttimia on olemassa sekä kevytöljypolttimia, joita käytetään pienkiinteistöissä sekä raskasöljypolttimia suurempiin kiinteistöihin. Öljynpolttimet suositellaan huollettaviksi vuoden välein.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi lämmityslaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva