Putkiremontit

Putkiremontit suunnittelusta toteutukseen

Yksi kodin, taloyhtiöiden ja muiden rakennusten mittavimmista remonteista ovat putkiremontit. Usein putkiremontit koetaan hankaliksi ja ikäviksi. Me haluamme kuitenkin omalta osaltamme edistää sitä, että putkiremontit sujuisivat mahdollisimman sujuvasti ja miellyttävästi. Siksi hoidamme koko putkiremontin itse suunnittelusta toteutukseen. Näin on helppo tietää kuka on vastuussa ja keneen puoleen kääntyä, jos jotain kysyttävää ilmenee. Tapanamme on myös tiedottaa asukkaita säännöllisesti remontin etenemisestä. Teemme putkiremontteja niin omakoti- kuin kerros- ja rivitaloihin.

Käyttövesiremontti

Kun rakennuksen putket alkavat lähentyä 30-40 vuoden ikää, on suositeltavaa tehdä käyttövesiremontti. Käyttövesiremontissa vaihdetaan vanhat käyttövesiputket ja vesimittarin jälkeiset sulku-takaiskuventtiilit uusiin sekä tehdään tarvittavat läpiviennit. Usein moni uusii käyttövesiremontin yhteydessä myös WC- ja kylpyhuonekalusteet, jolloin uusien vesikalusteiden myötä on mahdollista vähentää vedenkulutusta ja näin säästää myös vesilaskussa.  Monipuolisesta saniteettikalustevalikoimasta löytyy jokaisen makuun sopiva hana, pesuallas tai vaikkapa WC-istuin.

Vesikiertoisen lämmityksen remontti

Kun vesipatterit putkistoineen ovat saavuttamassa 30 vuoden ikäluokkaa, on aika aloittaa lämmitysremontin suunnittelu. Patteriverkostoremontissa vanhat putket ja vesipatterit vaihdetaan uusiin. Osaavat LVI-insinöörimme auttavat mielellään uuden lämmönlähteen valinnassa ja suunnittelevat halutessasi nykyisen lämmönlähteen rinnalle toisen lämmitystavan.

Viemäriremontti

Kun viemäri, joka on valmistettu jostain muusta materiaalista kuin muovista, alkaa olla 30 vuoden ikäinen, on aika aloittaa viemäriremontin suunnittelu. Ennen viemäriremontin aloittamista, viemäri kuvataan, jotta saadaan selville viemärin kunto. Viemäri kuvataan myös remontin päätteeksi. Viemäriremontti voidaan tehdä joko pinnoittamalla, sukittamalla tai vaihtamalla viemäriputket kokonaan uusiin.

Remontit kannattaa yhdistää

Räätälöimme putkiremontit sekä taloyhtiön että asukkaan tarpeiden mukaan. Yksinkertaisimmillaan putkiremontti voikin olla vain käyttövesiputkien uusiminen. Yleensä samalla uusitaan myös viemäriputket, kylpyhuoneet, osa sähköjärjestelmistä tai ilmanvaihtokanavat, sillä näiden remontointi putkiremontin yhteydessä tulee edullisemmaksi kuin teettämällä remontit erikseen.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen LVI-tekniikan olemassa olon huomaa usein vasta, kun se ei toimi oikein. Kun kodin LVI-tekniikka oireilee, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut jo vahingoittua. Samalla tavalla kuin auto, myös kodin LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla ja jotta vältyttäisiin yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta. Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti LVI-laitteet puolestasi.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva