Teollisuuden LVI-urakointi

Kaikki teollisuusrakennuksen LVI-urakointi yhdestä paikasta

Rakennatko uutta teollisuusrakennusta tai suunnitteletko jo olemassa olevan rakennuksen LVI-tekniikan uudistamista? Autamme sinua valitsemaan toimintaasi sopivimman ja energiatehokkaimman LVI-ratkaisun sekä huolehdimme sen asianmukaisesta asennuksesta. LVI-alan ammattilaisemme toteuttavat LVI-urakat suunnitelmien mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdimme aina, että lopputulos on huolellisesti tehty ja siistin näköinen.

Raikas ja sopivan lämpöinen ilma

Toimivalla ilmanvaihdolla on suuri merkitys niin rakennukselle kuin henkilöstölle: se varmistaa, että tiloissa on mukava työskennellä ja toisaalta suojelee rakennuksen rakenteita. Me suunnittelemme ja asennamme liiketoimintaasi ja rakennukseesi sopivimman ilmanvaihdon. Olemme tehneet ilmanvaihdon suunnittelua ja urakointia monille eri teollisuuden aloille ja meillä on kokemusta esimerkiksi mm. keittiöiden ja muiden erikoistilojen paine- ja imuilman suunnittelusta.

Ammattitaitoiset tekijät suunnittelusta urakointiin

Kaikki asentajamme ovat koulutettuja omiin tehtäviinsä. Meiltä löytyy esimerkiksi niin luokkahitsausosaamista (esimerkiksi tic-, puikko- ja kaasuhitsaus), kylmälaitteiden huoltoon kuin öljyputkistojen asennukseen pätevöityneitä henkilöitä. LVI-suunnittelijoillamme on myös kokemusta monien erilaisten teollisuustilojen suunnittelusta kuten erikoislaitteiden putkisuunnitelmista, erikoistilojen paine- ja imuilman suunnitelmista sekä keittiöiden vesi- ja viemärisuunnitelmista.

Huomio kokonaisvaltaisessa tehokkuudessa

Tehokkaat toimintatavat ovat liiketoiminnan kannalta tärkeitä. Riippuen toimialasta työntekijöiden työntekoa voidaan sujuvoittaa huomattavasti järkevästi suunnitellulla LVI-tekniikalla. Esimerkiksi voidaan pitää huoli, että työntekijöillä on työtehtäviin tarvittavat vesi-, kaasu- ja paineilmapisteet lähettyvillä. Lisäksi riittävällä ja sopivan lämpöisellä ilmanvaihdolla varmistetaan, että työntekijät jaksavat työskennellä tiloissa. Me tunnemme eri lämmitystavat ja miten niitä voidaan käyttää rinnakkain, jotta saavutetaan suurin energiansäästö – niin lämmityksessä kuin viilennyksessä. Miten sinun liiketoimintasi prosesseja voitaisiin hioa tehokkaiksi niin järkevien LVI-laitevalintojen kuin toimintatapoihin perustuvien LVI-suunnitelmien avulla? Ota yhteyttä meihin ja me autamme.

Pyydä LVI-kartoitus

Mietitkö, miten voisit säästää lämmityskuluissa LVI-tekniikan avulla? Tai mikä lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisu sopisi parhaiten kiinteistöön tai rakennukseen? Vai onko kiinteistön LVI-tekniikka saavuttamassa käyttöikänsä ja edessä siintää sen remontointi? Aloitamme urakkamme aina kohteen LVI-tekniikan kartoituksella, jossa käymme läpi LVI-laitteiden kunnon, sekä keskustelemme kanssasi toiveista rakennuksen LVI-tekniikalle. Tämän perusteella annamme toimenpidesuositukset ja tarjouksen urakasta. Kartoitus ei sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Rakennusten LVI-tekniikan olemassa olon huomaa usein vasta, kun se ei toimi oikein. Kun LVI-tekniikka oireilee, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut jo vahingoittua. Samalla tavalla kuin auto, myös LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla ja jotta vältyttäisiin yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta. Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti LVI-laitteet puolestasi.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva