Ilmanvaihtokoneet

Ilmanvaihtokoneet varmistavat terveellisen ja raikkaan sisäilman

Rakennuksen käyttötarkoitus ja siellä oleskelevien henkilöiden lukumäärä vaikuttavat ilmanvaihtokoneen valintaan. Lisäksi ilmatilavuuteen perustuvalla mitoituksella varmistetaan, että ilmanvaihtokone ajaa tehtävänsä eli vaihtaa sisäilman kerran kahdessa tunnissa. Näin varmistetaan, että sisätiloissa on miellyttävä olla ja että rakennukseen ei kohdistu puutteellisesta ilmanvaihdosta syntyviä rasitteita. Valikoimistamme löytyy ilmanvaihtokoneita niin pienten kuin suurten kiinteistöjen tarpeisiin.

Enervent -ilmanvaihtokoneet

Ilmanvaihtokone on talon tärkein laite! Enervent-koneet soveltuvat kaiken kokoisiin rakennuksiin, aina kauppakeskuksia myöten. Laajasta mallistosta löydätkin varmasti sopivan sopivan juuri sinun tarpeisiisi.

Swegon -ilmanvaihtokoneet

Swegon -ilmanvaihtokoneet sovittavat ilmastoinnin tilan ja olosuhteen mukaan. Kyseessä on systeemi, joka säästää parhaimmillaan 40 % lämmitys/jäähdytys- ja peräti 80% puhallusenergiaa. Kyseessä on siis kustannustehokas tuote lähes mihin tahansa sisätilaan.

Vallox -ilmanvaihtokoneet

Vallox ilmanvaihtokoneet ovat luotettavia ja säästävät energiaa. Valikoima on monipuolinen. Vallox on suomalaista laatutyötä ja takaa sen, että sisäilma on raikasta ja terveellistä.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva