Ilmanvaihtolaitteet

Oikein valittu ilmanvaihtolaite pitää sisäilman raikkaana

Ilman mukana voi kulkea pölyä, kosteutta, hajuja, rasvaa ja muita ylimääräisiä epäpuhtauksia. Ilmanvaihdon tehtävä on poistaa näitä epäpuhtauksia sisäilmasta sekä estää niitä myös kulkeutumasta sisätiloihin. Siksi ilmanvaihtolaitteet tulee valita jokaiseen rakennukseen niiden käyttötarkoitus huomioiden. Etsit ilmanvaihtolaitteita sitten kotiisi, liiketiloihin tai teollisuustiloihin, autamme sinua löytämään tarpeisiin parhaiten sopivat ilmanvaihtolaitteet.

Climecon -ilmanvaihtolaitteet

Climeconin ilmanvaihtolaitteet ovat vuosikausien huippututkimuksen hedelmällinen lopputulos. Laitteet ovat hiljaisia, laadukkaita ja sopivat jokaiseen kodin huoneeseen.

ETS Nord -ilmanvaihtolaitteet

ETS Nord valmistaa ilmanvaihtolaitteita esim. suurkeittiöihin. Ruostumatonta terästä materiaalinaan käyttävät ETS Nordin laitteet suodattavat pois rasvat, kosteuden ja takaavat parhaan mahdollisen hygienian.

FläktGroup -ilmanvaihtolaitteet

FläktGroupin energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset ilmanvaihtokoneet sopivat esim. asuntoihin ja julkisiin tiloihin. Valittavana on ylhäältä liitettäviä, moduulirakenteisia ja kompakteja vaihtoehtoja.

Halton -ilmanvaihtolaitteet

Halton -ilmanvaihtolaitteita yhdistävät huippulaatu, energiateho, HEPA-suodattimet ja innovatiivisesti suunniteltu säätömekanismi. Tämän takia Haltonia käytetään kaikista vaativimmissa olosuhteissa, kuten leikkaussaleissa.

Lindab -ilmanvaihtolaitteet

Lindab mullisti ilmanvaihdon, kun FTMU-mittalaite saapui Suomen markkinoille. Lindabin laitteissa käytettävä ultraäänimittaus ja energiansäästö palkittiin pohjoismaisella, Stora Inneklimatpriset -palkinnolla 2017.

Swegon -ilmanvaihtolaitteet

Swegon ilmanvaihtolaitteet soveltuvat monenlaisiin asuntoihin. Saatavilla eri ilmavirta-alueen kattavia pyöriväkennoisia, vastavirtakennoisia ja ristivirtakennoisia laitteita. Kaikki laadukkaita ja energiatehokkaita

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva