Keskuspölynimurit

Puhtaampaa sisäilmaa keskuspölynimurilla

Keskuspölynimurin tehtävä on poistaa sisäilmassa leijailevaa pölyä ja roskia. Näin sisäilma on raikasta, siinä on vähemmän allergeenejä eikä pölyjäkään tarvitse pyyhkiä niin usein. Sopivan keskuspölynimurin valintaan vaikuttavat rakennuksen koko ja käyttötarkoitus. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan keskuspölynimurin.

Allaway -keskuspölynimurit

Kotimainen Allaway on tyylikäs, älyteknologiaa hyödyntävä imuribrändi. Allaway -keskuspölynimurit toimivat innovatiivisen sovelluksen kautta, joka mahdollistaa ajastuksen ja toimintojen seuraamisen.

Eurovac -pölynimurit

Eurovac on monipuolinen, imureihin erikoistunut tuotemerkki. Muun muassa teollisuus-, märkä- ja kuivaimuun, tuhkaimuun ja hienopölyimuun suunnitellut Eurovackit ovat kestävä, tehokkaita, hyviä suodattamaan ja tietenkin suomalaisia!

Puzer -pölynimurit

Puhdas Puzer on helppokäyttöinen, hiljainen, mukava ja ekologinen. Sillä on jo kahden vuosikymmenen mittaiset perinteet huippulaatuisten keskusimurien valmistamisesta.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva