Maalämpöpumput

Ekologiset ja energiatehokkaat maalämpöpumput

Helppokäyttöisten maalämpöpumppujen avulla saadaan uusiutuvaa energiaa maasta, kalliosta ja vedestä. Siksi maalämpöpumpun käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Maalämpöpumppua valittaessa tulee ottaa huomioon esimerkiksi käyttötarkoitus, rakennuksen koko ja kiinteistön maantieteellinen sijainti. Asiantuntijoiltamme saat apua sopivimman maalämpöpumpun valintaan.

Gebwell -maalämpöpumput

Gebwellin maalämpöpumput hyödyntävän modernin tuotekehittelyn uusimpia mahdollisuuksia. Tarjolla on esimerkiksi inverttiohjattu pumppu, jossa kompressori soveltaa käytetyn energian kiinteistön mukaan. Näin teho on aina optimaalinen!

Jämä -maalämpöpumput

Jämä on ekologinen ja ympäristöä kunnioittava vaihtoehto. Maalämpö soveltuu erityisesti isompiin omakotitaloihin, sekä keskitetysti kerros- ja rivitaloihin. Jämän:n ehdottomana vahvuutena on energiatehokkuus sekä hiljaisuus.

Nibe -maalämpöpumput

Jos haluat lämmitystä, viilennystä, tehokasta ilmanvaihtoa tai vettä käyttöön, on Nibe turvallinen, tehokas ja varma valinta. Maalämpö otetaan auringosta, kalliosta, järvestä tai maasta, joten ekologisempaa energiamuotoa ei ole olemassakaan.

Oilon -maalämpöpumput

Oilon on kotimainen, ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto. Maalämmöllä säästäät muihin lämmitysmuotoihin nähden lämmityskuluissa peräti 75%. Oilon on kokenut konkari ja se on kehittänyt laadukkaita tuotteita jo vuosikymmenten ajan.

Miksi maalämpöpumppu?

  • noin 2/3 maalämpöpumpun tuottamasta lämmöstä on maaperästä otettua uusiutuvaa energiaa
  • maalämpöpumppu on helppokäyttöinen, sillä se vaatii vain vähän huolto- ja tarkistustoimenpiteitä
  • käyttökustannuksiltaan maalämpö on edullisin lämmitystapa
  • maalämpö on tehokas: se tuottaa yhtä kulutettua sähkökilowattituntia kohti vähintään 3 kilowattia lämmitysenergiaa. Lue lisää maalämmityksen kustannuksista
  • voidaan käyttää ainoana lämmitystapana tai rinnakkain toisen lämmitystavan kanssa
  • voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaan taloon
  • kun maalämpöjärjestelmä asennetaan vanhaan rakennukseen, on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennys. Noin 90% lämpökaivoin porauksesta on asennustyötä, joka oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva