Lämminvesi- ja energiavaraajat sekä lämmityskattilat

Lämmin käyttövesi lämminvesi- ja energiavaraajilla sekä lämmityskattiloilla

Kuinka monta henkilöä käyttää vettä? Mihin vettä käytetään? Esimerkiksi nämä kysymykset auttavat sopivan lämminvesi- ja energiavaraajan sekä lämmityskattilan valinnassa. Meiltä löydät usean eri merkkisiä lämminvesi- ja energiavaraajia sekä lämmityskattiloita. Kerro ammattilaisillemme mihin tarkoitukseen etsit ratkaisua, ja he auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan käyttöveden lämmittämiseen.

Gebwell -energiavaraajat

Kotimaisia Gebwellin energiavaraajia voidaan käyttää eri lämmitysmuotojen kanssa rinnakkain ja ne voidaan liittää myös lattialämmitys- ja patteriverkostoon. Valikoimasta löytyy varaajia niin omakotitaloihin kuin suurempiikin kiinteistöihin.

Haato -lämminvesivaraajat

Suomessa kehitetyt HAATO lämminvesivaraajat on kehitetty sopimaan suomalaisen veden vaihteleviin ominaisuuksiin. Monipuolisesta valikoimasta löydät varaajat omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Jäspi -lämmityskattilat, lämminvesi- ja energiavaraajat

Jäspin laajaan valikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut lämminvesivaraajat, lämmityskattilat ja energiavaraajat. Jäspi tarjoaa lämmitysratkaisun erilaisiin kohteisiin aina saunoista omakotitaloihin ja suuriin kiinteistöihin.

Metro -lämminvesivaraajat

Tyylikkäät Metro-lämminvesivaraajat ovat tanskalaisen arkkitehdin Nils Wibroen suunnittelemia. Lämminvesivaraajat sopivat suomalaisen veden ominaisuuksiin ja täyttävät määräykset.

Nibe -lämminvesivaraajat

Nibe-lämminvesivaraajat voidaan yhdistää erilaisiin lämmitysjärjestelmiin. Valikoimista löytyy lämminvesivaraajia niin pieniin kuin suuriin talouksiin.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva