Asuinrakennusten LVI-urakointi

Kaikki asuinrakennuksen LVI-urakointi yhdestä paikasta

Rakennatko uutta asuinrakennusta tai suunnitteletko jo olemassa olevan rakennuksen LVI-tekniikan uudistamista? Autamme sinua valitsemaan asuinrakennukseesi sopivimman ja energiatehokkaimman LVI-ratkaisun sekä huolehdimme sen asianmukaisesta asennuksesta.
LVI-alan ammattilaisemme toteuttavat LVI-urakat suunnitelmien mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdimme aina, että lopputulos on huolellisesti tehty ja siistin näköinen.

Raikasta ilmaa

Toimivalla ilmanvaihdolla on suuri merkitys niin rakennukselle kuin siellä oleskeleville: se varmistaa, että tiloissa on mukava olla ja toisaalta suojelee rakennuksen rakenteita. Nykyaikaisilla ilmanvaihtoratkaisuilla voidaan vaikuttaa myös huomattavasi lämmityskuluihin. Energiatehokkaan ilmanvaihdon suunnittelu ja asennus onnistuu meiltä kätevästi.

Energiatehokas lämmitys ja viilennys

Maalämpö, ilmalämpöpumppu, aurinkoenergia, ilmavesilämpöpumppu, energiavaraaja, lämmityskattilat – tapoja lämmittää koteja on monia. Lämmitysmuotoja yhdistämällä voidaan toteuttaa kustannustehokas tapa lämmittää kotia ja sen vettä – tai tarvittaessa viilentää kotia. Tunnemme eri lämmitystavat ja miten niitä voidaan käyttää rinnakkain, jotta saavutetaan suurin energiansäästö.

Puhdasta vettä

Kodin käyttöveteen liittyy monta eri asiaa. Ensinnäkin, vedenpuhdistuksen ja käyttövesiputkien tulee olla kunnossa, jotta käyttö- ja talousvesi on raikasta ja sitä voidaan turvallisesti käyttää. Toiseksi, vesipisteiden tulee olla järkevästi sijoiteltu kodin rytmin kannalta ja vesikalusteiden tulee sopia kodin tyyliin. Laajasta saniteettikalustevalikoimistamme löydät jokaiseen kotiin tai vapaa-ajan asuntoon sopivat hanat, suihkut, WC-istuimet, pesualtaat ja muut kalusteet. Viimeiseksi käytetty vesi tulee poistaa kiinteistöön sopivan jätevesijärjestelmän kautta. Meiltä löydät ratkaisut kaikkiin käyttöveden elinkaaren vaiheisiin – aina suunnittelusta sopivien tarvikkeiden valintaan ja asennukseen.

Pyydä lämmityksen kartoitus

Mietitkö, miten voisit säästää lämmityskuluissa LVI-tekniikan avulla? Tai mikä lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisu sopisi parhaiten kiinteistöön tai rakennukseen? Vai onko kodin LVI-tekniikkasi saavuttamassa käyttöikänsä ja edessä siintää sen remontointi? Aloitamme urakkamme aina kohteen LVI-tekniikan kartoituksella, jossa käymme läpi LVI-laitteiden kunnon, sekä keskustelemme kanssasi toiveista kotisi tekniikalle. Tämän perusteella annamme toimenpidesuositukset ja tarjouksen urakasta. Kartoitus ei sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen LVI-tekniikan olemassa olon huomaa usein vasta, kun se ei toimi oikein. Kun kodin LVI-tekniikka oireilee, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut jo vahingoittua. Samalla tavalla kuin auto, myös kodin LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla ja jotta vältyttäisiin yllättäviltä ja kalliilta korjauksilta. Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti LVI-laitteet puolestasi.

Tutustu töihimme

Laadukasta työtä yksityiskohtia myöten

Yhteisten projektien aikana NCC Suomi Oy:lle on kasvanut vahva luottamus Savon LVI-Talon toimintaan.

Jäähallin LVI-järjestelmän pitää kestää kovaa kulutusta

Toimivan LVI-järjestelmän ansiosta Tuplajäiden Lippumäen jäähallissa on mukava harrastaa.

Vesi-ilmalämpöpumppu toi 40 prosentin säästön lämmityslaskuun

Jopa 40 prosentin säästö sähkölämmityksen kuluissa lämmittää laskun maksajaa.

Ota yhteyttä

Myynti - Kuopio

Annina

Kauppinen

Myyjä

puh. 040 588 4099

Oona

Hintsala

Myyjä

puh. 044 334 8824

Myynti - Lapinlahti

Tuomas

Väisänen

LVI-myyjä

puh. 044 579 8902

Reijo

Ulmanen

hallituksen pj

puh. 040 535 6292

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva